Algemene voorwaarden

Aankoop

Zoals op eender welke webshop, kan u het gewenste product aan uw winkelmandje toevoegen. Als je klaar bent met winkelen en je de bestelling afrondt, krijgt u een mail doorgestuurd met de details van uw bestelling en de betaalgegevens. De stuks in je bestelling worden gereserveerd tot uw betaling ontvangen is.

Betaling

Een heel eenvoudige en vertrouwde manier van betalen blijft de overschrijving. Van zodra u de details heeft ontvangen voor uw bestelling dient u het totaalbedrag over te schrijven op rekeningnummer BE61973115690217. Gelieve steeds binnen de 5 werkdagen over te schrijven. Indien het geld niet op onze rekening staat binnen de 7 werkdagen nadat de bestelling geplaatst werd, wordt uw bestelling uit reservatie gehaald, tenzij u via email in tussentijd contact heeft opgenomen i.v.m. een vertraagde betaling. (wencke@kleertjesoveral.be) Uw bestelling wordt pas verstuurd als het geld op de rekening staat.

U kan ook direct na de bestelling veilig betalen online via BanContact of MasterCard.

NIEUW!!! Je kan nu ook met ecocheques betalen, zowel online als in de winkel!
Als je ze online gebruikt, vragen we je de ecocheques op de sturen, en zodra we ze ontvangen hebben sturen we je pakje op! 

Voor de lokale bevolking, de mensen van Nijlen: De Nijlense cadeaubon wordt ook aanvaard in de winkel. Dat kan dan elke eerste zondag van de maand, of op afspraak. 

Verzending

Binnen België verzenden we op verschillende manieren:

  • Verzending met de post naar een postpunt, zijnde een postkantoor, postpunt of pakjesautomaat: € 4
  • Verzending met de post naar u thuis: € 5
  • Verzending met Kiala: € 4,5

Voor verzending naar andere landen, gelieve ons te contacteren voor het juiste tarief (wencke@kleertjesoveral.be).

Zodra uw bestelling betaald is wordt uw pakketje klaargemaakt en binnen de 2 – 4 dagen opgestuurd.

Retour

Als je niet tevreden bent over de aankoop van één of meerdere artikelen heb je het recht om deze terug te zenden binnen de 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Uw aankoop mag niet gedragen zijn, en moet in de originele verpakking worden teruggestuurd. Je stuurt eerst een mailtje naar wencke@kleertjesoveral.be om je retour te melden. Hierbij dient u te vermelden om welk stuk het gaat, en wat de reden is voor de retour. Vermeld ook duidelijk je naam, adres en bankrekeningnummer. De envelop/doos moet goed afgesloten worden en de zending moet voldoende gefrankeerd zijn. De verzendingskosten voor de retour zijn voor uzelf. Retourzendingen die niet op voorhand gemeld zijn worden niet aanvaard, dus het is heel belangrijk om eerst een mailtje te sturen. Indien de zending onvoldoende gefrankeerd is worden deze kosten aangerekend, deze worden dan ingehouden van het bedrag dat u tegoed heeft voor de teruggestuurde spullen. Mocht een retour niet bij ons aankomen, bent u als afzender verantwoordelijk voor het pakket.

Algemeen

De bestelling wordt geleverd zoals omschreven op uw bestelbon. Alles wordt vervoerd op kosten en risico van de koper. Kleertjes Overal is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending.
In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten, heeft de koper het recht de verkoper te melden dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgave van reden, binnen de zeven werkdagen vanaf de dag volgend op de dag van de levering. Deze verzaking zal echter enkel van kracht worden op voorwaarde dat de klant via mail zijn verlangen kenbaar heeft gemaakt aan Kleertjes Overal (wencke@kleertjesoveral.be).

Klachten

Heeft u een klacht over het product of onze dienstverlening? Laat het ons weten via email – wencke@kleertjesoveral.be. We reageren dan zo snel mogelijk op uw klacht.

 

Bedrijfsinformatie

  • Handelsnaam: Wencke Cannaerts
  • Adres: Grobbendonkseweg 132, 2560 Nijlen, Belgie
  • E-mail: wencke@kleertjesoveral.be
  • BTW: BE 0552959584
  • IBAN: BE 61973 11569 0217 BIC: ARSPBE22
  • Telefoonnummer: 0475 95 44 04
  • Kleertjes Overal is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk.