Over ons

Hallo allemaal,

Ik ben Wencke!

34 jaar "oud", superfiere mama van Nils (2013) en Thomas (2015), en dolgelukkig met Steven!

Ik ben een aantal jaar geleden (toen Nils een half jaartje was ongeveer) begonnen met de verkoop van tweedehandse kleertjes van Nils, en zijn nichtjes...

En compleet verzot op kinderkleertjes, met de geweldige steun van mijn vriend, ben ik dan maar een webshop begonnen met leuke NIEUWE kinderkleertjes, waarbij ik vooral kies voor merkjes die niet op elke hoek te vinden zijn, ideaal zijn om in te ravotten, maar toch ook dat tikkeltje meer hebben waardoor ze draagbaar worden voor alle dagen... En... Jullie zullen zien, KLEUR is superbelangrijk voor mij, en de kleding moet een speels elementje hebben!

Elk seizoen opnieuw ga ik op zoek naar nieuwe merkjes om het aanbod interessant en up-to-date te houden! De modewereld staat niet stil, ook niet voor de kids, dus we passen ons aan en doen gewoon lekker mee! We hebben dus een zeer gevarieerd aanbod voor zowel de jongens als de meisjes, voor elk wat wils! En zoals altijd in het selecteren van de kleren houden we rekening met de "huisstijl" die staat voor speels, kleurrijk en comfort!

Naast de website is er ook een facebook-pagina (zeker LIKEn, en nodig ineens al je vrienden uit om hetzelfde te doen) en een Instagram-account (wencke_kleertjesoveral) waar je vanalles en nog wat kan vinden over Kleertjes Overal, dus zeker allemaal volgen, liken en delen!

Ik sta ook open voor vragen, suggesties, ... Als er iets opgemeten moet worden, of bijbesteld... Allemaal met plezier, veel plezier zelfs!
Altijd welkom via wencke@kleertjesoveral.be of geef me gewoon even een belletje op 0475/95.44.04.

Alvast veel winkelplezier, en bedankt allemaal voor jullie steun!

 
 

Bedrijfsinformatie

  • Handelsnaam: Wencke Cannaerts
  • Adres: Grobbendonkseweg 132, 2560 Nijlen, Belgie
  • E-mail: wencke@kleertjesoveral.be
  • BTW: BE 0552959584
  • IBAN: BE 61973 11569 0217 BIC: ARSPBE22
  • Telefoonnummer: 0475 95 44 04
  • Kleertjes Overal is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk.

 

 

 

kleertjes overal